Online angol szintfelmérő

Szeretnél objektív képet alkotni angol nyelvtudásod szintjéről? 

 

A Cambridge English nemzetközi vizsgaközpont olyan megbízható online szintfelmérő anyagot dolgozott ki, mely adaptív módon, vagyis a tudásszintedhez folyamatosan igazodva adja a kérdéseket. 

 

A Cambridge English Placement Test Online kód ára:3375- HUF 

 

Amennyiben be tudsz jönni hozzánk előre egyeztetett időpontban (1085 Budapest, Kölcsey u. 2.), akkor az online teszt eredményét szóban is megbeszélheted angoltanár kollégáink egyikével, aki tanácsot ad azzal kapcsolatban, hogy melyik nyelvvizsgát válaszd és hogyan fejleszd a nyelvtudásodat. Egyéb esetben e-mail-ben küldjük el eredményedet a szintfelmérő kitöltése után akár azonnal is.

További információkért írj a training@librabooks.hu email címre!

 

A Pearson kiadó is ajánl hasonló online szintfelmérő tesztet, melynek 'Placement Essential' a neve. Ez is adaptív teszt, vagyis az adott vizsgázó szintjéhez igazodik a kérdések nehézsége. A feladatok integrált módon mérik a nyelvi készségeket (reading, writing, listening, grammar and vocabulary) és a vizsgázó azonnal megkapja az eredményét a 35 perces teszt után. További információt itt érhető el: https://www.pearsonelt.com/tools/digital/placement.html

 

Placement Essential Student Online Access Code kód ára: 3100- Ft

 

Placement Profile Student Online Access Code kód ára 6100- Ft.

 

 


Találatok: 1 db

Találatok: 1 db