Szállítás

Sikeres megrendelés esetén visszaigazoló e-mailt küldünk megrendeléséről.

5.000.- forint számlaérték felett a szállítás Magyarországon ingyenes.

5.000.- forint számlaérték alatt bankkártyás, Paypal és előre utalásos fizetéssel 500.-, utánvétes fizetéssel 1000.-, forintba kerül Magyarországon. A GLS Csomag-Logisztikai Kft dolgozói a feladott csomagokat a felvételt követő munkanapon reggel 8 és délután 17 óra között kézbesítik.

A megrendelés alapján elkészült számlát annak elkészültekor elküldjük a megadott e-mail címre. 

Ha a Címzett nem tartózkodik a címen, a futár értesítést hagy és a kézbesítést még két alkalommal megpróbálja. Az első kézbesítéstől számítva 5 munkanapig raktározza a küldeményt .Ha ez idő alatt sem a címzett nem jelentkezik, sem a címnyomozás nem vezet eredményre, a GLS Csomag-Logisztikai Kft a küldeményt visszaszállítja hozzánk. A másodszor kiküldött áru árára és szállítási díjára sajnos már nem áll módunkban kedvezményt kínálni. Amennyiben a csomag sérülten érkezik meg, szíveskedjék kárigény bejelentő dokumentumot kérni a GLS futártól.

A felvételről, a csomag azonosító számáról és az utánvét összegéről e-mail-ben küldünk értesítést. A csomag kézbesítési helyzetéről a www.gls-hungary.com lapon az online ügyfélszolgálat menüpontban a csomag száma alapján tájékozódhat.

Ha  ütemezett kiszállítást kér (a csomagot az előre megadott 2 órás időintervallumon belül kézbesítse a GLS, 8-20 óra között), annak 3000.- forint a díja. Ezt a díjat 5.000.- forint feletti vásárlás esetén sem tudjuk sajnos átvállalni, minden esetben a megrendelőt terheli. Az alábbi településeken vehető igénybe a szolgáltatás: Budapest, Békéscsaba, Cegléd, Debrecen, Dunaföldvár, Eger, Esztergom, Fertőszentmiklós, Gödöllő, Gyöngyös, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Kiskunhalas, Miskolc, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pápa, Pécs, Püspökladány, Salgótarján, Sárospatak, Siófok, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szentes, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Törökszentmiklós, Vác, Vásárosnamény, Veszprém, Zalaegerszeg. A megrendelése során a megjegyzés rovatban legyen kedves feltüntetni, ha ezt a szolgáltatást szeretné igénybe venni, a 2 órás időintervallum megjelölésével.


Futárszolgálat 4 órán belül:

Kerékpáros szállító partnerünk a Pikk-Pakk futárszolgálat. A szolgáltatásokat és az árakat a pikk-pakk oldalon találja meg.