Nyelvtanulás önállóan angolul

1. PONS MEGSZÓLALNI 1 HÓNAP ALATT

A PONS kiadó ’leggyorsabb nyelvtanfolyam’ elnevezésű tananyaga egy 190 oldalas könyvből és 1 audio CD-ből áll. A könyv alapja egy folytatásos történet állandó szereplőkkel, melynek végighallgatása közben könnyedén meg lehet tanulni az angol nyelv alapjait. Párbeszédek, angol-magyar szószedet, kis nyelvtan, majd gyakorlatok, mindez 10 leckén át. Valóban csak a legszükségesebb dolgokat tanítja, némi országismereti adalékkal.

2. VILLÁMKURZUS: FIT FOR ENGLISH

Valódi villámkurzus 30 tömör leckében, a legfontosabb kommunikációs helyzetekre koncentrálva, audio CD-vel. A könyv hátuljában található még útiszótár, a hanganyag szövegátirata, megoldókulcs, mini nyelvtan, valamint kétnyelvű szószedet is. Ideális elfoglalt, gyors alapokat megtanulni kívánó nyelvtanulóknak. 

3. KIS ANGOL NYELVTAN

Dohár Péter könyve már klasszikusnak számít: a szerző olyan tapasztalt nyelvtanár, aki jól ismeri a magyar nyelvtanulók gondolkodását, és emiatt el tudja mondani emberi nyelven, sok humorral, hogyan is működik másképp az angol nyelv, mint a magyar. Szórakoztató, olvasmányos könyv, szinte el is felejtjük, hogy nyelvtanozunk!

4. KEZDŐK ANGOL NYELVKÖNYVE

Nagyon népszerű kétnyelvű képes szótár, főleg vizuális stílusú nyelvtanulóknak ajánljuk. A könyv kétezernél is több, gyakran használt szót és kifejezést tartalmaz, melyek megérését színes illusztrációk segítik. A könyv végében mini nyelvtan és kétnyelvű szószedet is található.

5. OXFORD ANGOL NYELVTAN

A tananyag már egészen B2 szintig viszi a nyelvtanulót, tehát nyelvvizsgára vagy érettségi vizsgára készülőknek is hasznos lehet. A könyv bőséges gyakorlási lehetőséget biztosít, példákkal illusztrált magyar nyelvű magyarázatokkal. CD-ROM-os kiadásával számítógépen is lehet gyakorolni.

 

 


Találatok: 13 db

Alaptársalgás Németül 2013 (LX-0136)

LEXIKA KIADÓ, 2013

Ez a könyv segítséget kíván nyújtani mindazoknak, akik a német nyelvet alapvető hétköznapi szituációkban rövid ideig tartó tanulás után is már hatékonyan szeretnék használni.

Részletek

Ár: 1 590 Ft

Készlet: 1-10 darab

Kezdők Angol Nyelvkönyve

HOLNAP KIADÓ, 2014

A világhírű USBORNE Kiadó színes, szórakoztató képekkel illusztrált szótárai azzal a céllal készültek, hogy megkönnyítsék és kellemes időtöltéssé tegyék a nyelvtanulást.

Részletek

Ár: 2 300 Ft

Boltunkban nem kapható

Kezdők Német Nyelvkönyve

HOLNAP KIADÓ, 2014

A világhírű USBORNE Kiadó színes, szórakoztató képekkel illusztrált szótárai azzal a céllal készültek, hogy megkönnyítsék és kellemes időtöltéssé tegyék a nyelvtanulást.

Részletek

Ár: 2 300 Ft

Boltunkban nem kapható

Pons Német Nyelvtan 3 Lépésben

KLETT, 2014

-Számos életszerű gyakorlat megoldással-Áttekinthető felépítés, részletes magyarázatok-Nyelvtani témák három nehézségi szinten-Példamondatokkal és hasznos tippekkel-Mindez a jól bevált módszer szerint: fedezze fel – értse meg – gyakorolja be

Részletek

Ár: 3 890 Ft

Készlet: 1-10 darab

PONS Praktikus irodai kommunikáció Német - Új Kiadás

KLETT, 2012

Levelezzen és telefonáljon magabiztosan! Gyakorlatias mintalevelek, feladatok és szófordulatok találhatóak benne. Irodai szervezés, beszerzés a rendeléstől a fizetésig, fontosabb kereskedelmi rövidításek. Többnyelvű szószedet, telefonálási segédlet.

Részletek

Ár: 3 890 Ft

Boltunkban nem kapható

Találatok: 13 db