Nyelvtanulás önállóan németül

1. Egyszerűen németül

Kezdő és álkezdő nyelvtanulóknak számára írt tankönyv, CD melléklettel. A közérthető, magyar nyelvű nyelvtani magyarázatok és példamondatok és a leckék végén található német-magyar szószedet lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt használható, alapvető német nyelvtudásra tegyünk szert.

 

2. PONS Mobil nyelvtanfolyam

A tananyag 2 CD-ből és egy kísérőfüzetből áll. A 12 lecke minden szava és mondata a fordítással együtt, valamint a párbeszédek is megtalálhatók a CD-n lévő PDF fájlokban. Közel 1000 hasznos német szót és kifejezést lehet megtanulni a hétköznapi szóhasználatból.

 

3. PONS Nyelvtan 3 lépésben

Alap- vagy középfokon tanuló nyelvtanulók számára ajánlott, akiknek a német tanfolyam vagy kurzuskönyv mellett egyszerű magyar nyelvű magyarázatokat és áttekinthető táblázatokat tartalmazó nyelvtankönyvre van szükségük. A fejezetek végén található feladatok segítségével be lehet gyakorolni a megtanultakat. A gyakorlatok nehézségi fokát csillagokkal jelölik. A könyv hátuljában megoldókulcs is található.

 

4. Kezdők Német Nyelvkönyve

Nagyon népszerű kétnyelvű képes szótár, főleg vizuális stílusú nyelvtanulóknak ajánljuk. A könyv kétezernél is több, gyakran használt szót és kifejezést tartalmaz, melyek megérését színes illusztrációk segítik. A könyv végében mini nyelvtan és kétnyelvű szószedet is található.

 

5. Alaptársalgás németül

A könyv az alapszintű (A2) német társalgásba vezeti be az olvasót. Ajánljuk mindazoknak, akiknek akár munkájukban, akár hétköznapi életükben szükségük van az alapvető kommunikáció gyors és eredményes elsajátítására. 20 tematikus fejezetbe rendezve olvashatjuk a tipikus kérdéseket és válaszokat, a bal oldalon németül, a jobb oldalon magyarul.

 

6. Gyakorló német nyelvtan

Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék felfrissíteni nyelvtudásukat, illetve rendszerezni, ellenőrizni akarják nyelvtani alapismereteiket. A könyv könnyen áttekinthető szerkezete (bal oldalon a szabályok, jobb oldalon a gyakorlatok) és egyszerű szókincse lehetővé teszik a helyes német nyelvhasználat elsajátítását rövid idő alatt.

 

7. ASSIMIL Németül könnyűszerrel

A beszédcentrikus, kezdő nyelvtanulóknak szóló tananyag egy kis alakú, de 350 oldalas könyvből és 1 CD-ből áll. Az egyszerű, magyar nyelvű magyarázatok lehetővé teszik a német nyelv alapjainak gyors elsajátítását.


Találatok: 13 db

Alaptársalgás Németül 2013 (LX-0136)

LEXIKA KIADÓ, 2013

Ez a könyv segítséget kíván nyújtani mindazoknak, akik a német nyelvet alapvető hétköznapi szituációkban rövid ideig tartó tanulás után is már hatékonyan szeretnék használni.

Részletek

Ár: 1 990 Ft

Készlet: 1-10 darab

Kezdők Angol Nyelvkönyve

HOLNAP KIADÓ, 2014

A világhírű USBORNE Kiadó színes, szórakoztató képekkel illusztrált szótárai azzal a céllal készültek, hogy megkönnyítsék és kellemes időtöltéssé tegyék a nyelvtanulást.

Részletek

Ár: 2 300 Ft

Boltunkban nem kapható

Kezdők Német Nyelvkönyve

HOLNAP KIADÓ, 2014

A világhírű USBORNE Kiadó színes, szórakoztató képekkel illusztrált szótárai azzal a céllal készültek, hogy megkönnyítsék és kellemes időtöltéssé tegyék a nyelvtanulást.

Részletek

Ár: 2 300 Ft

Boltunkban nem kapható

Pons Német Nyelvtan 3 Lépésben

KLETT, 2014

-Számos életszerű gyakorlat megoldással-Áttekinthető felépítés, részletes magyarázatok-Nyelvtani témák három nehézségi szinten-Példamondatokkal és hasznos tippekkel-Mindez a jól bevált módszer szerint: fedezze fel – értse meg – gyakorolja be

Részletek

Ár: 4 790 Ft

Készlet: 1-10 darab

PONS Praktikus irodai kommunikáció Német - Új Kiadás

KLETT, 2012

Levelezzen és telefonáljon magabiztosan! Gyakorlatias mintalevelek, feladatok és szófordulatok találhatóak benne. Irodai szervezés, beszerzés a rendeléstől a fizetésig, fontosabb kereskedelmi rövidításek. Többnyelvű szószedet, telefonálási segédlet.

Részletek

Ár: 3 890 Ft

Boltunkban nem kapható

Találatok: 13 db