Természetes Nyelvtanulás könyvbemutató

 

2015. május 20-án 17.00 órától a Libra Café-ban:

Természetes Nyelvtanulás – könyvbemutató

 

Frissen megjelent könyve kapcsán Murányi Péter beszél az NLP-ről, valamint felhasználásáról a nyelvtanulásban és -tanításban. Hogyan működik a titokzatos „nyelvtehetség”? Miképpen léphetünk be egy másik kultúrába itthon, mintha csak elutaztunk volna? Hogyan indíthatjuk be újra a velünk született képességet, amellyel megtanultunk beszélni?

A Természetes Nyelvtanulás módszerei talán szokatlanok, cserébe viszont vidámak, érdekesek és személyre szabottak. A rendszer gyakorlati; minden eleme arra szolgál, hogy a tanuló képes legyen kommunikálni valós élethelyzetekben. Az ismertetett eljárásokkal kiegészíthetjük akár az iskolai, akár a magántanárral való tanulást.

E mintegy másfél óra a résztvevők igénye szerint alakítható; a téma bemutatását követően bármilyen nyelvtanítással, illetve célnyelvű kommunikációval összefüggő kérdést elővehetünk. Az előadó szívesen bemutatja, hogy miképp old meg nyelvtanulási vagy tanítási helyzeteket.

A szerző NLP-tanár, utazó, tolmács, fordító és nyelvtanár. Kamaszkora óta él különböző kultúrákban, két évtizede tanulmányozza a nyelv elsajátításának fortélyait.

A rendezvény ingyenes, de részvételi szándékát kérjük, jelezze a training@librabooks.hu email címen május 18-ig.

További információ:

www.termeszetesnyelvtanulas.hu