NGL Webinárium: Maradandó tanulás

Maradandó tanulás: Emlékezetes tanórák tervezése

A feledésbe merülő ismeretanyagnak közel 70%-át a tanulást követő 24 órában felejtjük el. Bár a rövid távú memória trenírozására léteznek gyakorlatok, a hosszú távú emlékezet fejlesztéséről lényegesen kevesebbet tudunk. Annyi azonban bizonyos, hogy hatékony tanulás akkor jön létre, ha agyunk kapcsolatot tud létrehozni a megtanult dolgok között, majd ezeket a kapcsolatokat rendszeresen használja, s ezzel erősíti is azokat.

A soron következő workshop keretein belül Paul Dummet, a nagysikerű Life és Keynote könyvek társszerzője, gyakorlati példákkal mutatja be, hogyan erősíthetjük az ily módon létrejött kapcsolatokat. Előadásában kitér majd a képek, az ismétlés, az érzelmek, a történetek, a kiemelten hasznos nyelvezet, a többféle érzékszervet megmozgató feladatok és a kölcsönös tanítás gyakorlataira is.

A webináriumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérünk minden érdeklődőt, hogy az alábbi linken előzetesen jelentkezzen az eseményre! A részvételt az esemény után a szervező oklevéllel igazolja!

Dátum: 2018. január 16. (kedd)

Időpont: 14:00, 22:00

Előadó: Paul Dummet tanár, szerző, tréner