Nyelvi verseny

KREATÍV ÍRÁS VERSENY A LIBRA BOOKS SZERVEZÉSÉBEN

2017/2018

 

HELYZÉSEK ÉS PONTSZÁMOK: ANGOL

HELYEZÉSEK ÉS PONTSZÁMOK: NÉMET

A Libra Books idegennyelvű könyvesbolt a 2017/18-as tanévben angol és német nyelvű kreatív írás versenyt hirdet diákok számára. A verseny célja a kreatív írás és a nyelvtanulás lehetőségeinek egyesítése egy olyan, levelezős formában végbemenő verseny keretei közt, ahol a résztvevők hónapról hónapra egy megkezdett történet minél kreatívabb befejezésén gondolkodhatnak, a megadott idegen nyelvek valamelyikén.

A versenyen részt vehet bárki, aki a szabályzatunkban leírtaknak megfelel, illetve aki az angol és/vagy a német nyelvet minimum B1-es szinten beszéli!

A verseny díjazása

Minden hónapban kihirdetjük az adott forduló legeredményesebb csapatát. A csapat minden tagjának egy angol nyelvű könyvet tudunk ajándékképp felajánlani, George M. Rooks Paragraph Power című könyvét.

A hat forduló lezajlása után kihirdetjük az összesített eredmények alapján legeredményesebbnek ítélt csapatok nevét. Az első három helyezettnek a következő díjakat biztosítjuk:

1. helyezett: Libra Books könyvutalvány 10.000 Ft értékben

2. helyezett: Libra Books könyvutalvány 5000 Ft értékben

3. helyezett: Libra Books könyvutalvány 3000 Ft értékben

Nevezéshez szükséges linkek

FIGYELEM! A verseny jelentkezési határideje október 31-én lejárt! Ha mégis nevezni szeretne, kérjük, egyeztessen velünk a balla.kinga@librabooks.hu címen!

Feladványok és értékelések