Nyelvi verseny

KREATÍV ÍRÁS VERSENY A LIBRA BOOKS SZERVEZÉSÉBEN

2017/2018

A Libra Books idegennyelvű könyvesbolt a 2017/18-as tanévben angol és német nyelvű kreatív írás versenyt hirdet diákok számára. A verseny célja a kreatív írás és a nyelvtanulás lehetőségeinek egyesítése egy olyan, levelezős formában végbemenő verseny keretei közt, ahol a résztvevők hónapról hónapra egy megkezdett történet minél kreatívabb befejezésén gondolkodhatnak, a megadott idegen nyelvek valamelyikén.

A versenyen részt vehet bárki, aki a szabályzatunkban leírtaknak megfelel, illetve aki az angol és/vagy a német nyelvet minimum B1-es szinten beszéli!

A verseny díjazása

Minden hónapban kihirdetjük az adott forduló legeredményesebb csapatát. A csapat minden tagja ajándék példányt kap George M. Rooks Paragraph Power című könyvéből.

A hat forduló lezajlása után kihirdetjük az összesített eredmények alapján legeredményesebbnek ítélt csapatok nevét. Az első három helyezettnek a következő díjakat biztosítjuk:

1. helyezett: Libra Books könyvutalvány 10.000 Ft értékben

2. helyezett: Libra Books könyvutalvány 5000 Ft értékben

3. helyezett: Libra Books könyvutalvány 3000 Ft értékben

A részletekért kérjük, olvassák el versenyszabályzatunkat, illetve a gyakran felmerülő kérdések listáját.

A hónap aktuális feladványa itt válik majd elérhetővé.

JELENTKEZÉSI LAP

Amennyiben Ön tanár, és diákokat szeretne felkészíteni a versenyre, olvassa el javaslataink és a tanórákon használható gyakorlófeladataink gyűjteményét itt.

 
A kép csak illusztráció, nem képezi a verseny részét!